Υπηρεσίες

Υπηρεσία ανα Τμήμα

Ο προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος όταν γίνεται με συνέπεια, συμβάλλει στην εντόπιση των παθήσεων και στην άμεση αντιμετώπισή τους.
Η πρόληψη δεν είναι πολυτέλεια, είναι προσιτή συνήθεια!
Γενική Ιατρική
Καρδιολογικό
Χειρουργικό
Ενδοκρινολογικό – Τμήμα Παχυσαρκίας και Σακχαρώδη Διαβήτη
Ρευματολογικό
Αλλεργιολογικό
Δερματολογικό – Τμήμα Αισθητικής
Ορθοπεδικό
Ουρολογικό – Κυστεοσκοπήσεις
Νευρολογικό
Ωτορινολαρυγγολογικό
Ογκολογικό*
Αγγειοχειρουργικό*
Νευροχειρουργικό*
Καρδιοχειρουργικό*
Μαιευτικό*
Γυναικολογικό*
Γαστρεντερολογικό*
Πνευμονολογικό*
Κυτταρολογικό*
Αιματολογικό*
*Συνεργαζόμενες Ειδικότητες
Τμήμα Παχυσαρκίας
Τμήμα Οστεοπόρωσης
Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων
Τμήμα Αρθρίτιδας
Τμήμα δερματολογικό (Ιατρική Αισθητική και Κοσμετολογία)
Τμήμα Μαστού

(ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών, κλινική εξέταση).

(Ιατρική Αισθητική και Κοσμετολογία)

Βιοπαθολογικό

Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ανοσολογικό
Ορμονολογικό
Οροδιαγνωστικό
Ιολογικό
Μοριακή Βιολογία
Test Pap

Νευρολογικό

Ηλεκτρομυογραφήματα
Εγκεφαλογραφήματα

Καρδιολογικό

Τεστ Κοπώσεως
Triplex Καρδιάς
Holter Ρυθμού
Holter Πιέσεως

Ακτινολογικό

Αξονικές Τομογραφίες
Ψηφιακές Ακτινογραφίες
Ψηφιακές Μαστογραφίες
Έλεγχος Οστεοπόρωσης
Υπερηχογραφήματα Σώματος
Triplex Αγγείων

Τα ασθενοφόρα μας είναι εφοδιασμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο για τη μεταφορά ασθενών από και προς το πολυιατρείο καθώς και εντός και εκτός Αττικής, με συνοδεία ιατρικού προσωπικού.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 8610050

SOS: +30 210 8610050

Check-Ups

Προληπτικοί Έλεγχοι

Είμαστε Ειδικοί στο Λίφτινγκ με Νήματα

Οι Καλύτεροι Επιστήμονες στην Υπηρεσία σας

Στο τμήμα ιατρικής αισθητικής και κοσμετολογίας εφαρμόζεται η καινοτόμος νέα μέθοδος αισθητικής “Lifting χωρίς νυστέρι» με ενέσιμα νήματα (PDO), που εφαρμόζεται σε κάθε ηλικία και φύλο στο πρόσωπο – λαιμό – στήθος – κοιλιά – μηρούς – χέρια κ.λ.π. μέρη του σώματος, με άριστα αποτελέσματα.

Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα ασφαλής, τα ενέσιμα νήματα 100% βιοαπορροφήσιμα και μεγάλης διάρκειας και αντικαθιστά πλήρως το νυστέρι με τα ίδια αποτελέσματα.

Σύρετε τον Κέρσορα και δείτε τα Αποτελέσματα

Υαλουρονικό Οξύ

Οι Καλύτεροι Επιστήμονες στην Υπηρεσία σας

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, η πλέον σύγχρονη πρόταση για την αντιμετώπιση των ρυτίδων χωρίς χειρουργική επέμβαση, αποτελούν μια αληθινή επανάσταση στον χώρο της κοσμετικής ιατρικής. Με αυτά αναπληρώνεται το απολεσθέν ΥΟ του δέρματός μας, με αποτέλεσμα να ανακτά αυτό τη χαμένη του νεανικότητα και φρεσκάδα. Δεδομένου μάλιστα ότι το υαλουρονικό οξύ συνιστά φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως βιοσυμβατά και αποδομούνται μόνα τους στον οργανισμό μας ύστερα από λίγο καιρό, χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών ή αλλεργικών αντιδράσεων.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου.

Οι κυριότερες είναι:

  • Tα ζυγωματικά
  • Οι ρινοπαρειακές αύλακες
  • Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια
  • Οι μαύροι κύκλοι
  • Οι περιστοματικές ρυτίδες
  • Οι «ρυτίδες του καπνιστή»
  • Η βαθιά πτύχωση του μεσοφρύου

Επίσης τονώνει το περίγραμμα και αυξάνει τον όγκο των χειλιών αλλά και των ζυγωματικών.

Η τοποθέτηση του ΥΟ γίνεται μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό, ορατό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Μετά την έγχυση του ΥΟ, ενδέχεται να εμφανιστεί μια προσωρινή ερυθρότητα ή κάποια μικρή εκχύμωση (μελανιά) στα σημεία των νυγμών, η οποία όμως θα υποχωρήσει αυτόματα εντός 1 ή 2 ημερών.

Τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστον από 6 μήνες έως 2 χρόνια.

Θεραπεία με ΒΟΤΟΧ

Οι Καλύτεροι Επιστήμονες στην Υπηρεσία σας

Χάρη στις προόδους που επιτέλεσε η κοσμετική ιατρική τα τελευταία χρόνια, η ασφαλής, ταχύτατη και ανώδυνη καταπολέμηση των ρυτίδων είναι εφικτή, με πρώτο και καλύτερο όπλο στη φαρέτρα του γιατρού το περίφημο ΒΟΤΟΧ, τη No 1 θεραπεία επιλογής στον κόσμο με περισσότερες από 10 εκατομμύρια εφαρμογές ετησίως.

Η δράση του φαρμάκου ξεκινά από την τρίτη μέρα και ολοκληρώνεται σε διάστημα δύο εβδομάδων. Με το πέρας αυτής της φάσης πραγματοποιείται επανέξεταση για τυχόν διορθώσεις, εφόσον χρειάζονται.

Η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται από 4-6 μήνες.

Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσες φορές κι αν εφαρμοστεί η θεραπεία με BOTOX, το αποτέλεσμα παραμένει πάντα ίδιο, χωρίς την παραμικρή απόκλιση στην αποτελεσματικότητά της. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, ύστερα από τρεις ή τέσσερις συνεδρίες, το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο εφαρμογών, το οποίο είναι στους 3 μήνες περίπου, αυξάνεται, χάρη στον περιορισμό των κινήσεων που προκαλούσαν τις ρυτίδες.

Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για την έναρξη της θεραπείας με ΒΟΤΟΧ. Επειδή το δέρμα χάνει εύκολα τη σφριγηλότητά του, αλλά επανέρχεται δύσκολα στην αρχική του κατάσταση, καλό είναι η θεραπεία με BOTOX να διενεργείται με τα πρώτα σημεία έντονης και ακούσιας κινητικότητας των μυών του προσώπου, ώστε να περιοριστούν εξαρχής οι δυναμικές ρυτίδες. Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, πέρα από την ηλικία, είναι η ποιότητα του δέρματος, η διάπλαση των μυών του προσώπου, καθώς και εξωγενείς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος και η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Εν ολίγοις, και στην περίπτωση του ΒΟΤΟΧ , η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία, το υπερκείμενο δέρμα παραμένει λείο και χωρίς ρυτίδες, ενώ οι μύες του προσώπου που δεν έχουν θεραπευτεί συστέλλονται φυσιολογικά, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσική έκφραση του προσώπου.