Ποιοί Είμαστε

Μια σύγχρονη μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Η Ιστορία μας

Η Αξονική Αθηνών-Πολυιατρείο Α.Ε., δραστηριοποιούμενη στο χώρο της υγείας, ως διαγνωστικό κέντρο από το 1993 στον ίδιο χώρο, μετεξελίχθηκε σήμερα σε ένα νέο πρότυπο φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που λειτουργεί με τη μορφή του πολυιατρείου με 14 εργαστηριακές και κλινικές ειδικότητες.

Το Όραμα μας

Η δημιουργία ενός αστικού, τύπου «κέντρου υγείας» με υψηλή ποιότητα στις επιστημονικές παροχές και αντιμετώπιση του ασθενούς με συνέπεια, ήθος και ανθρωπιά, βασιζόμενο στις αρχές του όρκου του Ιπποκράτη.

Αποστολή μας

Η κάλυψη των κενών της δημόσιας υγείας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Στόχος μας σε αυτήν την προσπάθεια να παρέχουμε υψηλές ιατρικές παροχές με πρώτο γνώμονα την βοήθεια στον συνάνθρωπο και μετά το επιχειρηματικό κέρδος.

Η στελέχωση της με ιατρούς άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους στις νέες τεχνολογίες και στα σύμφωνα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης, διασφαλίζει τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες, ενώ ο πλήρης εξοπλισμός της με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, εγγυάται αξιόπιστα και ποιοτικά διαγνωστικά- εργαστηριακά αποτελέσματα.

Γιατί σκοπός μας είναι η υπεύθυνη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και αποκατάστασης με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.

Επιστημονικό Προσωπικό

Βασιζόμενοι στην άριστη επιστημονική κατάρτιση, την υψηλή εξειδίκευση αλλά και την πολύχρονη εμπειρία τους, οι ιατροί όλων των ειδικοτήτων μας δίνουν την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε διαγνωστική και θεραπευτική σας ανάγκη, διασφαλίζοντας την υγεία σας, φροντίζοντάς σας με ανθρώπινο πρόσωπο.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Επενδύουμε Διαρκώς σε High-End Συσκευές

facilities

Το πολυϊατρείο μας στεγάζεται σε ένα 2όροφο κτήριο με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε κάθε όροφο στεγάζονται και λειτουργούν ιατρικά τμήματα. Στους ορόφους μας υπάρχουν άνετες αίθουσες και χώροι υποδοχής για τους ασθενείς. Το προσωπικό και η γραμματεία είναι στην διάθεση των ασθενών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την όσο δυνατόν καλύτερη παραμονή τους στο χώρο του πολυϊατρείου. Όλα τα ιατρικά τμήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες, που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των ασθενών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι ιατρικές εγκαταστάσεις είναι σε περιοχή εύκολα προσβάσιμη, με εύκολη θέση στάθμευσης όπως και ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. είναι ένα πρότυπο Πολυιατρικό Κέντρο, όπου με σεβασμό στον άνθρωπο προσφέρει ένα πλήρες πακέτο άριστης ποιότητας Ιατρικών Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών.

Στον φιλόξενο χώρο του Πολυιατρείου μας προσφέρουμε άριστες Ιατρικές υπηρεσίες αναγνωρίζοντας και ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με αξιοπρέπεια, οικονομικά και χωρίς καθυστερήσεις. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και οι εξαίρετοι Ιατροί μας θα σας εξυπηρετήσουν με συνέπεια και επαγγελματισμό στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας χωρίς καθυστερήσεις.

Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στην ιδιωτική υγεία, αποτελεί μία ευέλικτη, σύγχρονη και πρότυπη μονάδα υγείας που λειτουργεί με όραμα την παροχή ιατρικής φροντίδας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή και σχέση με το κάθε ασθενή ξεχωριστά.
Όραμα της ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. είναι η παροχή Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας προς τους πολίτες.

Στόχοι της πολιτικής μας είναι οι εξής:

  • Η παροχή εξατομικευμένης φροντίδας και ποιοτικής εξυπηρέτησης στον ασθενή
  • Η παροχή ενός φιλόξενου περιβάλλοντος στον ασθενή και τους συνοδούς τους.
  • Η εφαρμογή νέων ιατρικών εξελίξεων
  • Η μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας και του προσωπικού μας και να προστατεύουμε το περιβάλλον
  • Η ενσωμάτωση νέων τμημάτων και ιατρείων ώστε να αυξήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
CALL