Ψηφιακή Μαστογραφία

Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογραφικός Έλεγχος μαστών και Εξέταση CA 15-3

στο σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας!

Το στήθος μιας γυναίκας είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος του σώματός της. Έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη σεξουαλικότητα, με τη διατροφή των βρεφών, αλλά και ως μέσο σημασιολογικής ένδειξης ενός υγιούς ή μη σώματος. Είναι ένας ευαίσθητος ζωντανός οργανισμός μέσω του οποίου καθορίζεται η συνεχής εξέλιξη της γυναικείας φύσης.

Οι γυναίκες διατηρούν την καλή υγεία των μαστών προκειμένου να αποφύγουν περαιτέρω επώδυνες και δυσάρεστες επεμβάσεις ή ακόμη και τον κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους. Με την πρόληψη να αποτελεί το σημαντικότερο βοήθημα για τη συνέχιση της καλής υγείας του μαστού, ο τακτικός ψηφιακός μαστογραφικός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να ζήσει περισσότερο και υγιέστερα.

Τι είναι η ψηφιακή μαστογραφία

Η ψηφιακή μαστογραφία είναι η καλύτερη μέθοδος για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού, ο οποίος και αποτελεί την πιο συχνή κακοήθεια στις γυναίκες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ψηφιακής μαστογραφίας, μιας προηγμένης τεχνικής που παρέχει άμεση επεξεργασία σε εικόνες υψηλής ευκρίνειας, σε πραγματικό χρόνο, στην οθόνη του υπολογιστή. Επιπλέον, οι ψηφιακές μαστογραφίες εκτελούνται από καλά εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να εντοπίζουν οτιδήποτε ύποπτο. Έτσι, τα σημαντικά ευρήματα γίνονται πιο εύκολα ορατά σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνικές.

Οι ακτίνες Χ που χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή μαστογραφία είναι πρακτικά ακίνδυνες για το σώμα σας.

Σε ποια ηλικία πρέπει να κάνουμε μαστογραφία και πόσο συχνά να την επαναλαμβάνουμε

Η μαστογραφία είναι η πιο συνηθισμένη ακτινολογική μέθοδος μέσω της οποίας μπορεί να εξεταστεί ο ιστός του μαστού και, κατά συνέπεια, να ανιχνευθεί η παρουσία/απουσία νεοπλασμάτων ή άλλων παθολογικών παθήσεων. Η μαστογραφία είναι μια ακτινολογική εξέταση που πραγματοποιείται με τον ψηφιακό μαστογράφο, σε γυναίκες ηλικίας άνω των 40 ετών που δεν έχουν συμπτώματα, αλλά θεωρείται ότι διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού (ίσως κάποιος συγγενής τους έχει προσβληθεί από καρκίνο του μαστού), ή σε όσες έχουν συμπτώματα που σχετίζονται με τον μαστό.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής μαστογραφίας

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής μαστογραφίας είναι η μικρή δόση ακτινοβολίας, έως και 50% των κλασικών μεθόδων, δυνατότητα εντοπισμού μικρών πιθανών βλαβών σε μεγέθυνση, ταχύτεροι χρόνοι εξέτασης, και η δυνατότητα αρχειοθέτησης των εικόνων.

Το διαγνωστικό κέντρο μας Αξονική Αθηνών διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Ψηφιακό Μαστογράφο. Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ που αυτό σημαίνει ότι οι εξετάσεις συνταγογραφούνται και  ο ασθενής χρεώνεται μόνο τη συμμετοχή του για την κάθε εξέταση.

Κάντε τώρα ψηφιακή μαστογραφία προληπτικά. Τυχόν παθολογικά ευρήματα σε αρχικά στάδια αντιμετωπίζονται ιατρικά με πλήρη ίαση.

  • 49,90€ (από 210€) για μία (1) ψηφιακή μαστογραφία & έναν (1) υπερηχογραφικό έλεγχο των μαστών.

  • 63,90€ (από 250€) για μία (1) ψηφιακή μαστογραφία, έναν (1) υπερηχογραφικό έλεγχο των μαστών & έναν (1) αιματολογικό έλεγχο καρκινικού αντιγόνου CA 15-3

Διαδικασία

Καλέστε μας στο +30 210 86 50 457 για Ραντεβού μας δίνεται τα στοιχεία σας και τον Κωδικό που βλέπετε κάτω δεξιά με πορτοκαλί χρώμα

Code: AXATH#00001

digital-mammography
digital-mammography2
digital-mammography0
CALL